02 May 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Fırın Mamüllerinde Lezzet Durağı: Başak Ekmek & Pastahanesi

ALMANYA
Typography

Fırın Mamüllerinde Lezzet Durağı: Başak Ekmek & Pastahanesi

 

Eylül 2017’den beri kapılarını müşterilerine açan yeni Türk fırını Başak Ekmek & Pastahanesi, hizmette sınır tanımıyor. Heitersheim’daki fırını ailesiyle birlikte derin bir hizmet aşkıyla işleten İsmail Bey’i fırınında ziyaret ettik.

 

Mesleğini ilk olarak Mannheim’da öğrenen ve 4 yıldır fırıncılık yapmakta olan İsmail Bey, yeni fırını uzun vadeli bir proje olarak düşünüyor ve Mannheim’daki ve hatta Türkiye’deki havayı buraya taşıma vizyonuyla hareket ediyor.

 

Birbirinden Çeşitli Taze Mamuller

Fırında Türkiye’deki normal bir Türk fırınında ne varsa mevcut. Özellikle baklava alanında öne çıkan fırında, ayrıca birbirinden leziz börek çeşitleri, herkes tarafından çok sevilen meşhur ekmek pidesi ve çıtır simit ve poğaça gibi başka birçok fırın mamulleri yer alıyor. Fırında kahvaltı istenen her saatte yapılabiliyor, bu konuda herhangi bir saat kısıtlaması yok. Vardiya usulü çalışıp işten çıkan müşteriler de kahvaltılarını daha geç bir saatte burada yapabiliyorlar. Ramazan boyunca da yoğun bir şekilde çalışacak olan fırın ekibi, İsmail Bey’in Mannheim’ın en meşhur ustalarından biri olan yakın akrabasını da ağırlamasıyla hizmette sınır tanımayacak.

 

Fırındaki ürünler her gün taze olarak fırında üretiliyor. Saat 3’te işe koyulan ekip, sabah 8’de tazecik, dumanı üstünde ürünleri müşteriyle buluşturuyor. Kendini daima müşterinin yerine koyarak hizmet veren fırında, ürünler her daim taze sunuluyor. Sıcak aile atmosferiyle çok rahat bir ortam sunan mekanda, İsmail Bey, eşi, kardeşi ve diğer aile üyeleri olmak üzere toplam 7 kişilik bu ekip hep birlikte şevkle çalışıyorlar. Bunun sonucunda da ortaya ev temizliğinde ve sıcaklığında sunulan taze ve nefis ürünler ortaya çıkıyor.

 

Özel Günlere Uygun Geniş Mekan

Fırının oturma alanı ise oldukça büyük. İçeri ve dışarı alanı olmak üzere toplam 80 kişilik oturma alanına sahip olan fırında, nişan, kına, doğum günü gibi özel günler için etkinlikler düzenlenebiliyor. Arka tarafta 200 arabalık bir park yeri olması da mekanı kalabalık gruplar için tercih sebebi yapan unsurlardan biri.

 

Baklava servisi ve özel etkinliklere leziz siparişler

Fırında ayrıca baklava servisi de mevcut. Strazburg, Belfort ve Colmar’a kadar 100 km’lik bir alana baklava dağıtımı yapılıyor. Bunun yanı sıra, düğün, nişan, kına gibi özel etkinliklerde de sipariş alınıyor. Bu günlerde müşteriye bu yoğun zamanlarında yardımcı olmak adına dağıtımı da kendileri yapıyorlar.

 

İster her gün mutlaka mevcut olan taze baklavalardan yaptırın, isterseniz sevdiklerinizle iyi vakit geçirmek için gelin, Başak Ekmek & Pastahanesi'nde müşterinin daima mutlu ayrılacağı bir atmosfer mevcut. Hizmet kalitesini tazecik ürünlerle birleştiren fırın, herkese en güzel hizmeti sunmayı garantiliyor.

 

İsmail Usta

Bundesstraße 7 Heitersheim

0176 8907 90 58

 

Başak Ekmek & Pastahanesi'nde bulabileceğiniz lezzetler;

Burma Tatlı

Cevizli, fıstıklı Baklava

Bülbül Yuvası

Fıstıklı-Cevizli-Cocos Sarma

Dilber Dudağı

Dürüm

Şekerpare

Kadayıf

Ev kesimi

Kahvaltı

Ve daha birçok taze fırın mamulleri

Ekstralar

Yazlık teras

Özel günleriniz için sipariş alınır.

80 kişilik oturma kapasitesi ile özel etkinliklere uygun geniş mekan