03 May 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

29 Ekim’in Coşkusu Schramberg’de Yaşandı..!

BADEN-WÜRTTEMBERG
Typography

T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşeliğine bağlı Schramberg Eğitim Bölgesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ev sahipliği yaptı.

Schramberg, Freudenstadt, Furtwangen, Oberndorf Okul Aile Birliklerinin katkılarıyla düzenlenen programda Türkçe ve Türk Kültürü öğretmenlerinin öğrencilerle beraber hazırladıkları Cumhuriyet Oratoryosu izleyenlerden büyük alkış aldı. 

 

Şiirler,şarkılar ve görsel anlatımlarla zenginleştirilen törende Schramberg Okul Aile Birliği Başkanı Aydın ÖZIŞIK Cumhuriyeti iyi anlamaya yönelik bir çalışma olarak gerçekleştirdikleri kutlamada konukları ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, bütün katılımcılara teşekkür etti. 

 

T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşeliği Koordinatör Öğretmeni Emir Aydın NARİN, bölge Okul Aile Birlikleri ve öğretmenlere hazırlanan güzel sunumlar için Eğitim Ataşeliği adına teşekkür ederek programda görev alan bütün öğrencileri tebrik etti.

100’den fazla katılımcının  bulunduğu kutlama programında İstiklal Marşımızın 10 kıtası okundu ve Sakarya Türküsü gibi Cumhuriyet anlatımında çok önemli yeri olan şiirler dile getirildi.