03 May 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Regionalliga ekibi FK Pirmasens, Turanspor Futbol Kulübü oyuncu Mikail Erdem'i kadrosuna kattı

BADEN-HABER
Typography

 Kulüpten sözlü açıklamaya göre, son olarak Turanspor'da forma giyen Mikail Erdem, kulüp Başkan'ı Karsten Volberg'inde katıldığı törende, FK Pirmasens ile sözleşme imzaladı. 

 
İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Mikail Erdem, çok anlamlı bir gün yaşadığını belirti ve sözleşmede önemli rol alan spor danışmanı Serkan Özer ve eski teknik Direktörü Mehmet-Ali Topal'a da teşekkür etti.
 
Kulüp Başkan'ı Karsten Volberg ise mavi-beyaz formayı giyecek Mikail Erdem'in takımına hayırlı olmasını diledi.

Hazırlık Döneminde beğeni topladı 
 
Daha önce misafir oyuncu olarak FK Pirmasens'in hazırlık maçlarında forma giyen Mikail Erdem, Pirmasens'in teknik heyetinden tam not aldı. SG Eppenbrunn ve VfR Kaiserslautern maçlarında mücadeleye çıkan Mikail, üstün performansı ile kendisi ispatladı ve FK Pirmasens yöneticilerini ikna etti.
 
Turanspor'dan yine transfer atağı 
 
Kreisliga'da mücadele edecek 1. FC Turanspor Mannheim'a bu transfer haberi yeni sezon için bükük kayıp olmasına rağmen, Turanspor Antrenörü Mehmet-Ali Topal ve Başkan'ı Fatih Yılmaz Transferden çok memnun kaldılar. Asıl hedefleri iyi ve ahlaklı futbolcu yetiştirmek olduğunu vurgulayan Mehmet-Ali Topal, Mikail Erdem'i Regionalliga takımına hazır duruma getirmenin heyecanını var mutluğunu yaşadığını ifade etti.
 
BH-Erhan Genç/Mannheim