30 Nis 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

T.C. Karlsruhe Başkonsolosluğu'ndan seçim duyurusu

ALMANYA
Typography

DUYURU

Seçim hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Başkonsolosluğumuz bahçesine kurduğumuz çadırda açılacak olan sandıklarımızda yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı tüm vatandaşlarımızı 09:00 - 21:00 saatleri arasında 7 Haziran’dan itibaren 19 Haziran’a kadar hafta sonları dahil oy vermeye bekliyoruz.

7 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE – 19 HAZİRAN 2018 SALI
GÜNLERİ ARASINDA BAŞKONSOLOSLUĞUMUZDA YAPILACAK OY VERME İŞLEMİ SÜRESİNCE ULAŞIM VE PARK DÜZENLEMELERİ HAKKINDA

- Başkonsolosluğumuz yakınında sınırlı sayıda park yeri olması nedeniyle oy verme işlemi için gelecek vatandaşlarımızın öncelikle toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri önerilir.
- Başkonsolosluğumuzun hemen ön tarafında tramvay durağı mevcut olup (5 nolu tramvay ve durağın adı Dunantstrasse’dir), Karlsruhe merkezden gelecek vatandaşlarımızın, S2 ve 4 numaralı tramvaylarla (Başkonsolosluğumuza 600 metre mesafedeki Haupfriedhof durağında inerek yürünebilir) Başkonsolosluğumuza intikalleri mümkündür.
- Otobüslerle grup halinde Başkonsolosluğumuza gelecek vatandaşlarımız için, Başkonsolosluğumuzun bulunduğu Rintheimerstrasse üzerinde otobüs indirme ve bindirme alanları ayırtılacaktır. Yolcuları indiren otobüslerin bekleme yapmadan otobüs park alanına (Haid-und Neu-Strasse’ye paralel) park etmeleri gerekmektedir.
- Kendi araçlarıyla gelmek zorunda olan vatandaşlarımızın, Rintheimer caddesi üzerinde 1 saat ücretsiz kullanım süreli park yerlerine veya Käppele caddesi çevresinde bulabildikleri park yerlerine park etmeleri mümkündür.
- Bauhaus (Käppelestr. 2, 76131 Karlsruhe) vatandaşlarımıza park yerini açmayı kabul etmiştir. Bu park yeri sadece Pazar günleri (10 ve 17 Haziran) için geçerli olup, hafta içi ve Cumartesi günlerinde kullanımı mümkün değildir.

Park yerlerine ilişkin tüm planlar ekte sunulmuştur. Lütfen, dikkatle inceleyiniz.park yeri.jpgpark yeri 1.jpgpark yeri 2.jpg