28 Mar 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Freiburg ve Çevresinde Ziyaret Etmeniz Gereken 5 Noel Pazar

ALMANYA
Typography

Emmendingen Noel Pazarı

29 Kasım’dan 23 Aralığa kadar açık olan Emmendingen Noel pazarı hafta içi 13-20; hafta sonu ise 11-20 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Alanda konserler, el yapımı eserlerin sergilendiği ve satıldığı tezgahlar ayrıca her yaştan ziyaretçiler için Noel zamanına özel lezzetler bulunuyor.

Gundelfingen Noel Pazarı

 

Küçük ama şirin Gundelfinger Noel pazarı 8 ve 9 Aralık’ta Toren Freiburgs’da, 29. yılında ziyaretçilerini bekliyor. Burada da hediyelikler ve yiyecek içecek tezgahlarına uğramanın yanı sıra Hz. İsa’nın doğumunu anlatan temsili izlemek mümkün.

 

Ravennaschlucht Noel Pazarı

Karaorman Breitnau’da 30 Kasım’da kapılarını açan Noel pazarında yaklaşık 40 kadar değişik tezgâh, yiyecek-içecek ve el yapımı hediyeliklerin yanı sıra benzersiz bir atmosfer bulunuyor. Bu pazarın özelliği Höllentalbahn’ın geçtiği viyadüğün altında kurulması. Cuma ve cumartesi günleri 4 Euro olan giriş ücreti diğer günlerde 3 Euro. Himmelreich ve Hinterzarten’dan Pazar alanına servis otobüsleri mevcut. Arabayla park alanına girmek ise sadece önceden online olarak park alanı rezerve etmekle mümkün

Colmar Noel Pazarı

23 Kasım 30 Aralık arası açık olan Colmar Noel pazarı, Colmar’ın  tarihi kent merkezinde 5 yerde kurulu. Pazarın kendisi kadar etraftaki şirin ve otantik binaların da ışıklandırılıp süslenmesi bu pazarın ününü dünyanın her yerinden ziyaretçilere duyurmuş. Kendine has bir atmosferi ve takılardan kıyafete kadar bir çok şey bulabileceğiniz tezgahlarıyla sizi bekliyor.

Freiburg Noel Pazarı

46.sı açılan Freiburg Noel pazarı 22 Kasım 23 Aralık tarihleri arasında Rathausplatz, Kartoffelmarkt, Underlinden-Platz ve Turmstraße’de ziyaretçilerini bekliyor. Pazartesi’den Cumartesi’ye sabah 10’dan akşam 20.30’a kadar açık olan Pazar alanı, sadece Pazar günleri 11.30’dan 19:30’a mevsime özel çeşitli lezzetleri ve el sanatları tezgahları ile halka açık olarak ziyaret edilebilir.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Penzberg Camisi'n

Merkel'den NSU kurbanları anıt parkına ziyaret

BİR AZİM VE BAŞARI HİKAYESİ: HAYRİ GÜNEŞ VE MÜYESE

Türkiye, yenilenebilir enerjide Avrupa'nın ilk 5 ü

Terör örgütü yandaşları Almanya'da Türk derneği ve