29 Mar 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Moda Önerileri - Kış Renkleri

KÜLTÜR & SANAT
Typography

Yazan: Özlem Sarıca

Her yeni mevsimle birlikte yeni moda akımları ve yeni renkler vitrinleri süslüyor. Kışın çoğunlukla daha pastel tonlarda kıyafet tercih edilirken, zaten karanlık ve günlerin kısa olduğu bir mevsimde olduğumuzdan aşırı koyu renkler seçmemekte fayda var. Yaz döneminin cıvıl cıvıl halleri kadar sıcak tonlarda olmasa da kışın da içimize neşe katacak olan yeni trendleri sizler için derledik.

 

Pastel mavisi: Kışın serinliğiyle paralellik oluşturan bu renk bu sonbahar/kış modasına damgasını vurmuş olan en trend renklerden biri. Özellikle mont ve gömleklerde kullanılan bu rengi başka renklerle birleştirmek de oldukça kolay.

 

Vişne rengi: Vişne çürüğü renginden şarap rengine kadar geniş bir skalada düşünebileceğimiz bu renkler bu kışın gözde renklerinden birini oluşturuyor. Özellikle kazaklarda kullanılan vişne rengi hem pastel ve minimal giyime olanak veriyor hem de kıyafet kombinlerine renk katıyor.

 

Köri Sarısı: Sararan yaprakları andıran ve sonbahar/kış modasına oldukça uyum sağlayan köri sarısı montlar ve kabanlar içe giyilen basit siyah bir kazakla bile göz alıcı bir tezat oluşturarak canlılık katıyor.

 

Nar şurubu rengi: Şeftaliye çalan tonlarıyla yine sıcak skalada yer alan bu renk de özellikle gece elbiselerinde karşımıza çıkıyor.

 

Metalik gri: Özellikle gece kıyafeti kapsamında kullanılabilen metalik gri tonları, çantalarda ve ceketlerde kendini gösteriyor.

 

Kırmızının gücü: Son olarak bu sene büyük moda markalarının podyumlarda kullandığı en son trendlerden biri de kıpkırmızı kombinler oluşturmaktan geçiyor. Kırmızının her tonunun farklı şekillerde kullanımı bu kışa damgasını vuruyor. Özellikle kıpkırmızı botlarla taçlandırılan kombinler kış karanlığını üzerimizden atıyor.

Affetmeyin - Psikolog Kutay Ürkmen

Altın - geleceğe yönelik mi yoksa eskimiş bir yatı

Kış depresyonundan kurtulmanın 3 yolu

Türkiye'nin gözde kış turizm merkezleri konukların

Kış tatilinin gözde üçlüsü: Kapadokya-Erciyes-Koza