28 Mar 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Mulhouse'dan bir acı haber daha

AVRUPA
Typography

Fransa’nın Mulhouse kentinde 1 Ekim'de çıkan yangında ağır yaralanan anne Gümüşhaneli Nihal Ertunç’tan acı haber. Yangında 2 çocuğundan birini de kaybeden henüz 26 yaşındaki anne, tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Fransa'nın Mulhouse kentinde 1 Ekim Pazar gecesi çıkan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan Nihal Ertuç'un, tedavi gördüğü Metz Üniversite Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yangından ağır yaralı kurtarılan ve vücudunda yüzde 60 yanık bulunan anne Ertuç'un, dün gece hayatını kaybettiği belirtildi.

Kundaklama sonucu çıkan yangında ailenin 9 yaşındaki kızı Sanem hayatını kaybetmiş ve İstanbul'da toprağa verilmişti. Aileden baba İsmail Ertuç yangında hafif yaralanmış, 8 yaşındaki oğulları Eyüp ise ağır yaralı olarak Nancy Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Türk nüfusun yoğun yaşadığı, İsviçre sınırındaki Mulhouse kentinin Bourtzwiller Mahallesi'nde 1 Ekim'de çıkan yangında 3'ü Türk vatandaşı 5 kişi yaşamını yitirmiş, 3'ü ağır 8 kişi yaralanmıştı.

Yangında ölen Aksu ailesinden Damla ve Emirhan kardeşler 7 Ekim'de Kahramanmaraş'ta toprağa verilmişti. Damla ve Emirhan'ın yangından ağır yaralı olarak kurtarılan babası Oğuzhan'ın tedavisi Metz Üniversite Hastanesi'nde devam ediyor.

BİR MASAL DİYARI: MARDİN

Almanya Uyum Bakanı Widmann-Mauz: Müslüman düşmanl

Türk kökenli siyasetçi Almanya'da bir ilki gerçekl

Almanya'da bir Türk'e şiddet uyguladığı öne sürüle

BİR AZİM VE BAŞARI HİKAYESİ: HAYRİ GÜNEŞ VE MÜYESE