20 Nis 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Azimle Ulaşılan Görkemli bir Saray: Secret Beauty Güzellik Merkezi

SAĞLIK
Typography

Serüvenine Elzach’ta açtığı küçük bir mekanla başlayan Öznur Ayhan ile geçtiğimiz ay açılışını yapan Secret Beauty’nin yola çıkış hikayesini konuştuk. Elzach’ta mesleğe başladığı günlerden beri böyle bir mekanın hayalini kuran Öznur Hanım, binbir emek vererek ilmek ilmek dokuduğu, her ayrıntısını düşündüğü saray görünümlü bu yeni güzellik merkezinde Nisan ayından itibaren ziyaretçilerine hizmet vermeye başladı.

 

FDI sertifikalı, dünyaca ödüllü makinelerle çalışan Öznur Hanım, sağlıkla ilgili bir konu söz konusu olduğu için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını belirtiyor ve müşterilerine her daim en iyi hizmeti sunma garantisi veriyor. Öznur Hanım yeni mekanının oldukça ihtişamlı bir o kadar da rahat atmosferini bizzat kendisi tasarlamış. Cilt bakımı uzmanlığının yanında alanında birçok eğitim alan Öznur Hanım, her daim kendini geliştirme ilkesini benimseyerek şimdi de alternatif tıp eğitimi alıyor.

 

Üst düzey hizmet kalitesi, sağlık odaklı yaklaşım

Güzellik merkezinde üst düzey kalitedeki cihazlarla cilt bakımı, cilt uzmanı olan Öznur Hanım tarafından bizzat yapılıyor. Bunun yanı sıra lazer epilasyon ile istenmeyen tüyleri alma sistemi, hormon bozukluğu kaynaklı tüy problemleri, doğum çatlakları gibi birçok bakım da güzellik merkezi bünyesinde gerçekleştiriliyor.

 

Cilt bakımı ve kırışıklık konusunda botoks gibi zararlı yöntemler değil, mezotrapi adı verilen cilde iğneyle doğal vitamin yüklenen bir yöntem ve cildin doğal şekilde oksijen almasına olanak veren CO2 (Karbondioksit) yöntemi kullanılıyor. Bütün bu yöntemlerin doğal şekilde yapılması, cildin uzun vadede, kalıcı olarak ve daha sağlıklı şekilde etkilenmesini sağlıyor. Bu hizmetlerin yanı sıra ameliyatsız yağ eritme (liposuction) ve ameliyatsız yüz gerdirme hizmetleri de mevcut. Ayrıca uygulanacak yöntemler öncelikle cilt analizi yapılarak kişinin ihtiyacı olan belirlenerek uygulanıyor.

 

Sınırsız Hizmet Anlayışı: Sağlık Danışmanlığı

Secret Beauty’de aynı zamanda sağlık danışmanlığı da almak mümkün. Öznur Hanım halihazırda Türkiye’nin önde gelen hastaneleriyle ve doktorlarıyla çalışıyor. Örneğin herhangi bir sağlık probleminizi çözmek veya ameliyat olmak istediğinizde sistemlerinden hangi doktorun ne kadar deneyimi olduğunu ve doktorların özgeçmişlerini görüntüleyebiliyorsunuz ve alacağınız sağlık hizmetine beraber karar veriyorsunuz.

 

Secret Beauty’de herkese ve her bütçeye göre sunulabilecek bir alternatif var. Taksitlerini kişinin kendisinin bankayla belirlediği taksitli ödeme seçenekleri de mevcut. Oldukça misafirperver ve sıcak bir kişiliğe sahip olan Öznur Hanım, ilgilenen herkesi Secret Beauty’ye gelip leziz bir Türk kahvesi eşliğinde yenilenmeye bekliyor.

BİR MASAL DİYARI: MARDİN

Almanya Uyum Bakanı Widmann-Mauz: Müslüman düşmanl

Türk kökenli siyasetçi Almanya'da bir ilki gerçekl

Almanya'da bir Türk'e şiddet uyguladığı öne sürüle

BİR AZİM VE BAŞARI HİKAYESİ: HAYRİ GÜNEŞ VE MÜYESE