20 Nis 2024
BT Content Showcase - модуль joomla Книги

Eğitimle Harmanlanan Bir Pazar Kahvaltısı

BADEN-WÜRTTEMBERG
Typography

Eğitimle Harmanlanan Bir Pazar Kahvaltısı

BH-Freiburg 02.04.2017

Freiburg Okul Aile Birliği 2 Nisan Pazar günü eğitim çalışmalarına yepyeni bir boyut kazandıracak bir etkinlik düzenledi. Bölge halkı düzenlenen nefis bir kahvaltı eşliğinde hem sosyalleşme fırsatı buldu, hem de yeni dönemde başlayacak olan okul sonrası yardım (Nachhilfe) kursları hakkında bilgi edindi. Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı’nın katılımıyla gerçekleşen etkinliğe sonradan Freiburg Belediyesi Kültür, Entegrasyon ve Sosyal İlişkiler Başkanı Ulrich von Kirchbach da dahil oldu.

Eğitim konusunda Almanya’daki ve özellikle bölgemizdeki Türk gençlerini daha ileriye taşımak gerektiğini ve bunu gerçekleştirmek için ilk adım olarak ücretsiz Nachhilfe kursları başlattıklarını belirten Gürkan Avcı, eğitim konusunun üstünde daha fazla durulması üzerine ilham verici bir konuşma gerçekleştirdi.

St.Georgen Schönbergschule’de gerçekleşen, oldukça neşeli ve samimi bir havanın hakim olduğu etkinlik; veliler, öğretmenler, basın mensupları, gençler, çocuklar ve etkinliğe emek vermiş olan Okul Aile Birliği üyeleri gibi çok sayıda insanı bir araya getirdi

BİR MASAL DİYARI: MARDİN

Almanya Uyum Bakanı Widmann-Mauz: Müslüman düşmanl

Türk kökenli siyasetçi Almanya'da bir ilki gerçekl

Almanya'da bir Türk'e şiddet uyguladığı öne sürüle

BİR AZİM VE BAŞARI HİKAYESİ: HAYRİ GÜNEŞ VE MÜYESE